Chelsea

Voetbalreizen Chelsea

Chelsea behoort sinds de overname in 2003 tot een van de topclubs in Engeland. Ook in het huidige seizoen willen ze graag weer voor de prijzen meespelen en jij kunt er bij zijn! Bij Sparenti bieden we geweldige voetbalreizen naar Chelsea aan dus zorg dat jij een van de 40.000 toeschouwers bent bij een thuiswedstrijd van Chelsea op het iconische Stamford Bridge!

Bekijk hieronder ons aanbod

CHELSEA FC

Voetbalreizen Chelsea

Chelsea is één van de topclubs afkomstig uit Londen. Wil jij de spelers van Chelsea van dichtbij kunnen zien en een voetbalreis naar Chelsea maken? Voetbalreizen Chelsea zijn zeer geliefd bij het Nederlandse publiek. Stamford Bridge biedt plaats aan circa 42.000 supporters. Bekijk nu hierboven het complete aanbod in voetbalreizen Chelsea

Voetbalreizen Chelsea op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Chelsea arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Chelsea helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen Manchester City of een derby tegen Fulham behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Chelsea waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Chelsea.

Betrouwbare voetbalreizen Chelsea

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Chelsea. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Premier League wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Aanvullende informatie

Indien je van plan bent een voetbalreis naar Chelsea te maken, zijn er diverse opties om dit te doen. Het makkelijkste is om in te stappen op Rotterdam, Amsterdam of Brussel centraal en met de trein af te reizen naar Londen, zodat je in hartje centrum kunt uitstappen.

Een andere optie is om te vliegen op een van de Londense luchthavens (Stansted, Heathrow, Luton of Southend) en vanuit daar in circa 45-60 minuten met de trein/metro of bus naar het centrum van Londen. Uiteraard kunnen wij ook voorzien in eventuele (alternatieve) transfers naar het centrum. Qua hotels maken wij gebruik van diverse classificaties, zodat ook dit naar wens in te vullen is.

De tickets voor de wedstrijd ontvang je tijdig voorafgaand aan de trip, veelal digitaal. De plekken voor Chelsea bevinden zich op de korte zijde, lange zijde of in de VIP blokken. Bij het boeken van een voetbalreis naar Arsenal ontvangt u alle informatie.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier