Queens Park Rangers

Tickets Queens Park Rangers

Losse wedstrijdtickets bestellen voor Queens Park Rangers doe je bij Sparenti! De Engelse voetbalclub QPR oftewel Queens Park Rangers komt uit in de Championship en speelt haar thuiswedstrijden in Londen op Loftus Road. Sparenti heeft voor alle thuiswedstrijden geweldige QPR tickets op de lange zijde beschikbaar.

Vraag hieronder snel je tickets voor Queens Park Rangers aan!

Queens Park Rangers

Voetbalwedstrijd van Queens Park Rangers bijwonen

Een voetbalwedstrijd van QPR bezoeken? Combineer gemakkelijk een wedstrijdbezoek van QPR met een van de vele Premier League clubs in Londen. Bekijk hierboven de mogelijkheden of plaats je aanvraag.

Voetbalwedstrijd van Queens Park Rangers bijwonen

Een voetbalwedstrijd van Queens Park Rangers bezoeken? Boek dan direct losse tickets QPR bij Sparenti. Wij bieden voor dit seizoen weer tickets aan voor verschillende wedstrijden. Queens Park Rangers speelt haar thuiswedstrijden op Loftus Road. Voor zowel de competitie wedstrijden in de Championship als de bekerwedstrijden voor de FA Cup of Carabao Cup hebben we Queens Park Rangers tickets beschikbaar.

Zitplaatsen Queens Park Rangers

Voor de thuiswedstrijden van Queens Park Rangers kunnen wij alle zitplaatsen tot 10 personen naast elkaar garanderen. Wil je met een grotere groep of een voetbalteam een thuiswedstrijd van QPR bijwonen? Ook hiervoor hebben we diverse mogelijkheden. Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier