Queens Park Rangers

Tickets Queens Park Rangers

Queens Park Rangers tickets zijn verkrijgbaar bij Sparenti! Deze geliefde club uit West-Londen, actief in de Engelse Championship, speelt haar thuiswedstrijden in het schilderachtige Loftus Road. Beleef boeiend voetbal tegen rivalen als Fulham en Brentford. Liefhebbers van energiek en charismatisch voetbal vinden hun plek bij “The Hoops.”

Reserveer hieronder snel je tickets Queens Park Rangers! Zoek je een volledig verzorgde reis naar Queens Park Rangers? Neem dan een kijkje bij ons aanbod Voetbalreizen Queens Park Rangers

Queens Park Rangers

Tickets Queens Park Rangers

Queens Park Rangers, een club met een rijke traditie en een trouwe aanhang, verwelkomt haar tegenstanders in het intieme Loftus Road, gelegen in Shepherd’s Bush, Londen. Tickets voor QPR zijn bijzonder gewild door fans die op zoek zijn naar authentieke voetbalervaringen en de unieke sfeer van de club. Loftus Road, bekend om zijn nabijheid tot het veld en fantastische sfeer, biedt plaats aan ruim 18.000 toeschouwers en staat bekend als een van de meest sfeervolle stadions in Londen. Met tickets voor QPR maak je deel uit van een betrokken gemeenschap waar voetbal en lokale tradities hand in hand gaan.

Wedstrijden Queens Park Rangers bijwonen

Een wedstrijd van Queens Park Rangers in Loftus Road bijwonen is een ervaring die elke voetbalfan zou moeten meemaken. Het team, geroemd om zijn vechtlust en dynamische speelstijl, levert een boeiend en aantrekkelijk voetbalspektakel. Wanneer je Loftus Road betreedt, word je meteen gegrepen door de kenmerkende atmosfeer, versterkt door de gepassioneerde ‘QPR-fans’. Deze intense beleving, samen met de actie op het veld, maakt een bezoek aan een QPR-wedstrijd zowel sportief als cultureel een onvergetelijke ervaring. De verbondenheid en vastberadenheid in het stadion zijn bij elke wedstrijd voelbaar, waardoor elke match een unieke gebeurtenis wordt.

Betrouwbare tickets Queens Park Rangers

Verzeker jezelf van een authentieke voetbalervaring met officiële Quenns Park Rangers tickets via Sparenti! Geniet zonder zorgen van de sfeer en de spanning in het Loftus Road, wetende dat jouw tickets 100% betrouwbaar zijn. Sparenti biedt je de garantie van officiële tickets, waarmee je vol vertrouwen het spektakel van Quenns Park Rangers van dichtbij kunt meemaken. Kies voor zekerheid, kies voor Sparenti, en beleef de magie van Quenns Park Rangers live!

Over Queens Park Rangers

Duik in de fascinerende geschiedenis van Queens Park Rangers, opgericht in 1882. Bekend als ‘The Superhoops’, heeft QPR een diepe verbinding met de lokale gemeenschap en staat het bekend om zijn veerkracht en teamgeest. Hoewel QPR misschien niet de meest gevulde prijzenkast heeft, is de cultuur van volharding en de rivaliteit met West-Londen clubs kenmerkend. De club heeft een unieke plaats in het Engelse voetbal, met een fanbase die bekendstaat om hun toewijding en passie. Queens Park Rangers blijft een van de meest authentieke en boeiende clubs in het Britse voetbal.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier

FAQs

Bekijk hier de antwoorden op de meestgestelde vragen. Zit het antwoord op jou vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact
Wanneer werd Queens Park Rangers FC opgericht?

Queens Park Rangers FC werd opgericht in 1882, na de fusie van Christchurch Rangers en St. Judes Institute.

Waar speelt Queens Park Rangers FC hun thuiswedstrijden?

Queens Park Rangers FC speelt zijn thuiswedstrijden in het Kiyan Prince Foundation Stadium. De capaciteit van het Kiyan Prince Foundation Stadium is 18.439

Heeft Queens Park Rangers FC grote prijzen gewonnen?

Queens Park Rangers FC heeft de League Cup gewonnen in 1967 en heeft successen behaald in de lagere divisies van het Engelse voetbal, waaronder het winnen van het kampioenschap in de tweede divisie.

Wie is de huidige manager van Queens Park Rangers FC?

De huidige manager van Queens Park Rangers FC is Martí Cifuentes Corvillo

Wie zijn enkele van de meest beroemde spelers die voor Queens Park Rangers FC hebben gespeeld?

Beroemde spelers die voor Queens Park Rangers FC hebben gespeeld, zijn onder andere Rodney Marsh, Gerry Francis, Les Ferdinand, en recentere spelers zoals Adel Taarabt en Eberechi Eze.