Queens Park Rangers

Voetbalreizen Queens Park Rangers

Het voordeel van de vele voetbalclubs in Londen, is dat je prachtige combinaties kunt maken. Een van de clubs die ideaal is om te combineren met een andere wedstrijd is Queen Park Rangers. De club uit west Londen speelt haar thuiswedstrijden op Loftus Road, dat plaats biedt aan een kleine 20.000 toeschouwers. Ook voor QPR hebben we diverse arrangementen beschikbaar.

Bekijk hieronder ons aanbod voor de thuiswedstrijden van Queens Park Rangers

 

Millwall

Voetbalreizen Queen Park Rangers

Queens Park Rangers een heerlijke club om te bezoeken, gelegen tussen diverse pubs, is het haast onmogelijk om het stadion te betreden zonder een aantal “pints” te hebben gedronken. Gelegen in West-Londen, is Loftus Road gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zodat je heerlijk kunt genieten van een mooie pot Engels voetbal.

Bekijk hierboven de voetbalreizen QPR

Voetbalreizen Queens Park Rangers op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van QPR arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar QPR helemaal naar wens samenstellen. Ook een van de vele Londense derby’s behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar QPR waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar QPR

Betrouwbare voetbalreizen Queens Park Rangers

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Queens Park Rangers. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Premier League wedstrijden behoren ook mogelijke play-off wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier