West Ham United

Tickets West Ham United

Na het winnen van de UEFA Conference League, wil West Ham United ook in de Premier League graag weer eens een rol van betekenis gaan spelen. In het London Stadium kunnen maar liefst 50.000 fans “The Hammers” in actie zien. Vergeet niet om op tijd in het stadion te zijn, want het “forever blowing bubbles” blijft toch iedere wedstrijd weer een kippenvel moment. Combineer een wedstrijd van West Ham United gemakkelijk met een citytrip Londen.

Bekijk hieronder onze losse tickets West Ham United, of plaats je aanvraag

West Ham United

West Ham United tickets bij Sparenti

Sparenti heeft voor alle thuiswedstrijden mooie West Ham United tickets beschikbaar. Je hebt hierbij de keuze uit tickets voor de korte of lange zijde. Maar ook VIP tickets behoren tot de mogelijkheden. Zelfs bij een van de vele Londense Derby’s of topwedstrijden in de Premier League.

Voetbalwedstrijd van West Ham United bijwonen

Als je een wedstrijd van West Ham United wil bijwonen, dan ben je bij Sparenti aan het juiste adres. Ervaar het “Forever blowen bubbles” in het London Stadium en schreeuw samen met 50.000 andere supporters West Ham United naar de overwinning. Bekijk hierboven onze mogelijkheden voor losse tickets of neem snel een kijkje op onze voetbalreizen pagina. Officiële tickets West Ham United boek je bij Sparenti!

Zitplaatsen West Ham United

Bij West Ham United kunnen wij alle zitplaatsen naast/ bij elkaar garanderen. Dit betekent dat wanneer je met 2, 3 of 4 personen boekt, je gegarandeerd naast elkaar komt te zitten. Bij boekingen van 5 personen of meer, is dit in de meeste gevallen ook geen probleem. Het kan echter zijn dat je bij een boeking van bijvoorbeeld 8 personen, 4 om 4 komen te zitten. Mocht je vragen hebben over tickets voor West Ham United, neem dan contact met ons op.

VIP tickets West Ham United

Bij VIP tickets heb je de mogelijkheid om uit één of meerdere opties te kiezen. Vaak kun je de voetbalwedstrijd volgen vanuit luxe stoelen op een toplocatie in het stadion. Je hebt dan ook exclusieve toegang tot een lounge waarbij, afhankelijk van het soort VIP tickets, er zowel drinken, eten als een programmaboekje zijn inbegrepen. Sparenti heeft voor alles thuiswedstrijden losse tickets West Ham United beschikbaar.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier