West Ham United

Voetbalreizen West Ham United

Na het winnen van de UEFA Conference League, wil West Ham United ook in de Premier League graag weer eens een rol van betekenis gaan spelen. In het London Stadium kunnen maar liefst 50.000 fans “The Hammers” in actie zien. Vergeet niet om op tijd in het stadion te zijn, want het “forever blowing bubbles” blijft toch iedere wedstrijd weer een kippenvel moment. Combineer een wedstrijd van West Ham United gemakkelijk met een citytrip Londen.

Bekijk hieronder onze voetbalreizen West Ham United

West Ham United

Voetbalreis West Ham United

West Ham United, afkomstig uit Oost-Londen. De club heeft als rivalen onder andere Chelsea, Arsenal en Tottenham Hotspur, maar de grootste rivaal blijft Millwall. Enkele legendarische namen die onder andere voor West Ham United Speelden, zijn Frank Lampard, Rio Ferdinand en Carlos Tevez. Daarnaast heeft de club met de transfer van Declan Rice naar Arsenal ook het record in handen van duurste uitgaande (binnenlandse)Premier League transfer voor een som van maar liefst 123 miljoen euro.

Kortom, wil jij je voetbalreis West Ham United boeken? Bekijk dan hierboven het aanbod

Voetbalreizen West Ham United op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van West Ham United arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar West Ham United helemaal naar wens samenstellen. Ook een van de vele Londense derby’s behoren tot de mogelijkheden, evenals topwedstrijden tegen bijvoorbeeld Manchester United! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar West Ham United waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar West Ham United.

Betrouwbare voetbalreizen West Ham United

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar West Ham United. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Premier League wedstrijden behoren ook mogelijke play-off wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier