Rangers

Tickets Rangers

Wil jij een thuiswedstrijd van Rangers bezoeken? De Schotse voetbalclub Rangers die uitkomt in de  Schotse Premiership speelt haar thuiswedstrijden op Ibrox in Glasgow. Sinds dit seizoen bieden wij ook losse wedstrijdkaarten aan voor de thuiswedstrijden van Rangers. Enkel voor de Old firm bieden wij tickets aan inclusief verblijf en/of vluchten. Wil jij met je vrienden, familie of in een ander gezelschap een wedstrijd van Rangers meemaken? Boek dan nu je Rangers tickets bij Sparenti.

Sorteren

Er zijn geen wedstrijden gevonden

Staat jouw wedstrijd er niet tussen?

Niet getreurd! Je kunt bij ons ook een aanvraag doen voor de wedstrijd waar jij graag naartoe wil.Wij hebben veel connecties en vaak is er wel wat te regelen!

Rangers

Voetbalwedstrijd van Rangers bijwonen

Een thuiswedstrijd van Rangers op het geweldige Ibrox, moet iedere voetballiefhebber een keer hebben meegemaakt. Er zijn verschillende wedstrijden waar uit gekozen kan worden. Plaats je aanvraag en we komen zo snel mogelijk bij je terug met de mogelijkheden.

Rangers Celtic boeken

De tickets die wij beschikbaar hebben, bestaan uit enkel een ticket voor de wedstrijd of een ticket voor de wedstrijd inclusief extra’s. Boek je voetbaltickets voor Rangers bij Sparenti? Dan ben je altijd verzekerd van officiële tickets! Omdat wij enkel werken met officiële tickets, kunnen wij je vooraf duidelijk informeren omtrent de zitplaatsen. Je ontvangt de tickets voor Rangers dan ook tijdig! We hebben voor thuiswedstrijden van Rangers diverse mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor stoelen op de korte zijde of lange zijde, maar is het ook mogelijk om VIP-tickets voor een voetbalwedstrijd te boeken.

Zitplaatsen Ibrox

Wanneer je voetbaltickets of voetbalreizen boekt voor Rangers, vinden wij het vanzelfsprekend dat er minimaal twee zitplaatsen naast elkaar worden geboekt. Als je boekt voor drie tot vier personen lukt het in de meeste gevallen (99%) ook om iedereen naast elkaar te laten zitten. Ben je van plan om met een grotere groep een voetbalreis naar Rangers te boeken? Dan kun je het beste contact met ons opnemen.

Boek snel uw losse tickets of voetbalreis voor Rangers

Of je nu losse tickets Rangers of een complete voetbalreis boekt, Sparenti maakt het mogelijk! Proef de sfeer van het geweldige Ibrox en raak onder de indruk van de geweldige ambiance. Een unieke belevenis om nooit meer te vergeten! Boek je tickets voor de Rangers hier online bij Sparenti of plaats je aanvraag! Nog vragen over je tickets voor Rangers? Neem dan contact met ons op.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier