Rangers

Voetbalreizen Rangers

Sparenti biedt complete voetbalreizen Rangers aan. Rangers speelt al sinds 1899 haar thuiswedstrijden op het geweldige Ibrox. Daarnaast is de club momenteel nog de Europese club met de meest gewonnen prijzen, waaronder 55 landstitels! Wil jij met collega’s, vrienden of familie een weekendje naar Glasgow, boek combineer dit dan met een wedstrijdbezoek aan Rangers en aanschouw “The Gers” live op Ibrox. Ook een bezoek van misschien wel de mooiste derby ter wereld ” The Old Firm” behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk hieronder ons aanbod

 

Rangers

Voetbalreizen Rangers

De Rangers hebben een wonderbaarlijke periode achter de rug. Na de verplichte degradatie (faillissement) in 2012 naar het 4e niveau, moest de club helemaal opnieuw beginnen, maar slaagde de club er wel in om met 3 promoties in 4 jaar tijd terug te keren in de Schotse Premiership. In 2021 slaagde de club er dan eindelijk weer in om voor het eerst in 10 jaar kampioen te worden met een clubrecord van 102 punten en Steven Gerrard als trainer. Goed voor landstitel nummer 55, een absoluut record, maar slechts 2 titels meer dan de eeuwige rivaal Celtic!

Wil jij Rangers live in actie zien op Ibrox? Sparenti maakt Voetbalreizen Rangers voor jullie mogelijk. Bekijk hierboven ons aanbod

Voetbalreizen Rangers op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Rangers arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Rangers helemaal naar wens samenstellen. Ook The Old Firm tegen Celtic behoort tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Rangers waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Rangers.

Betrouwbare voetbalreizen Rangers

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Rangers. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Schotse Premiership wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

The Old Firm

The Old Firm. Meer is er niet nodig om een voetballiefhebber te overtuigen. Helaas is het door toenemend supportersgeweld steeds moeilijker geworden om fans van de uitspelende club mee te nemen, maar de sfeer blijft ongeëvenaard. Houd er daarnaast rekening mee dat The Old Firm in de meeste gevallen aan het begin van de middag gespeeld wordt, zodat de drooglegging van de binnenstad toch nog enig effect sorteert (vooraf althans)

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier