Manchester United

Voetbalreizen Manchester United

Altijd al Manchester United en Old Trafford willen bezoeken? Bij Sparenti bieden we voor alle thuiswedstrijden van Manchester United voetbalreizen aan. Stap in de voetsporen van Ruud van Nistelrooy, Jaap Stam en Erik ten Hag om op een kolkend Old Trafford de sfeer te ervaren die het Engelse voetbal uniek maakt. Bekijk topvoetbal en vergeet niet een van de vele pubs te bezoeken.

Bekijk hieronder ons aanbod voor de thuiswedstrijden van Manchester United

LIVERPOOL

Voetbalreis Manchester United

Bezoek een wedstrijd van Manchester United op het legendarische Old Trafford, herdenk de “Busby Babes” onder de Sir Bobby Charlton Stand of bezoek geheel volgens Engelse stijl het National Football Museum in Manchester waar je de meest bijzondere voetbal gerelateerde voorwerpen tegenkomt.

Maak een geweldige voetbalreis naar Manchester United en bekijk hierboven ons aanbod.

Voetbalreizen Manchester United op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Manchester United arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Manchester United helemaal naar wens samenstellen. Ook een topwedstrijd tegen Arsenal of de derby tegen Manchester City behoren tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Manchester United waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Manchester United

Betrouwbare voetbalreizen Manchester United

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Manchester United. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Premier League wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier