Benfica

Voetbalreizen Benfica

Sparenti biedt complete voetbalreizen Benfica aan. Benfica haar thuiswedstrijden in het geweldige Estádio da Luz in Lissabon. De club is de laatste jaren ook in Nederland steeds populairder geworden. De combinatie van de stad Lissabon en de voetbalclub Benfica zijn een ideale match voor een prachtige Citytrip. Wij bieden voor alle thuiswedstrijden van Benfica voetbalreizen aan.

Bekijk nu hieronder snel het aanbod.

Benfica

Voetbalreizen Benfica

Benfica is misschien wel de populairste club van Portugal. De naam Eusébio zal de jongere voetballiefhebber weinig meer zeggen, maar de all time topscorer van Benfica was zo populair in Portugal dat na zijn dood in 2014 de Portugese regering een 3tal dagen van nationale rouw afkondigde. En om het sprookje compleet te maken, werd Eusébio opgebaard in het stadion van zijn geliefde club Benfica. Voetbalreizen Benfica zijn momenteel zeer geliefd in combinatie met een bezoek aan de stad Lissabon. Gaat het ze dit jaar lukken om de titel te winnen?

Bekijk nu hierboven het complete aanbod in voetbalreizen Benfica.

Voetbalreizen Benfica op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Benfica arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Benfica helemaal naar wens samenstellen. Ook derby tegen Sporting behoort tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Benfica waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Benfica.

Betrouwbare voetbalreizen Benfica

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Benfica. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Primera Liga wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier