Benfica

Voetbalreizen Benfica

Benfica, een van de meest prestigieuze clubs in Portugal, trekt voetbalfans van over de hele wereld naar Lissabon. De club, met een rijke geschiedenis en een indrukwekkende prijzenkast, speelt zijn thuiswedstrijden in het Estádio da Luz, een arena die bekendstaat om zijn fantastische sfeer en moderne faciliteiten. Voel de passie van de ‘Águias’ en zorg dat je een foto maakt bij het standbeeld van Eusébio, de legendarische ‘Zwarte Parel’ van Benfica. Combineer je voetbalreis met de ontdekking van het charmante Lissabon.

Voor wie de reis zelf wil regelen maar wel een wedstrijd van Benfica wil bijwonen: bekijk hier ons aanbod van Tickets Benfica.

Benfica

Voetbalreizen Benfica

Een voetbalreis naar Benfica dompelt je onder in de cultuur van een club met een diepgewortelde voetbaltraditie. De ‘Águias’ bieden een onvergetelijke wedstrijdervaring, met een fanatieke aanhang die het Estádio da Luz doet trillen op zijn grondvesten. Maar een bezoek aan Benfica is meer dan alleen het voetbal; het is ook een kans om de rijke historie en de levendige cultuur van Lissabon te ervaren.

Voetbalreizen Benfica op maat

Plan je ideale voetbalreis naar Benfica, waarbij je zelf bepaalt hoe je reis eruitziet. Of je nu kiest voor een kort tripje of een uitgebreide vakantie in de Portugese hoofdstad, wij helpen je om jouw voetbalreis op maat samen te stellen. Vanuit Nederland zijn er verschillende reisopties om Lissabon te bereiken, inclusief directe vluchten. Kies uit een breed aanbod aan accommodaties, van sfeervolle hotels in de binnenstad tot charmante appartementen met uitzicht op de Taag, om jouw verblijf onvergetelijk te maken.

Betrouwbare voetbalreizen Benfica

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Benfica. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Primera Liga wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Voetbalreizen Benfica: Ontdek Lissabon

Combineer het beste van beide werelden met voetbalreizen naar Benfica en verken tegelijkertijd de prachtige stad Lissabon. Een trip naar een wedstrijd van de ‘Águias’ biedt meer dan alleen voetbal – het is een uitgelezen kans om de historische wijken, de gastronomische geneugten en de levendige sfeer van de Portugese hoofdstad te ontdekken. Met een voetbalreis naar Benfica wordt de wedstrijdbeleving naadloos gecombineerd met het ontdekken van alle pracht die Lissabon te bieden heeft.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier

FAQs

Bekijk hier de antwoorden op de meestgestelde vragen. Zit het antwoord op jou vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact
Wanneer werd SL Benfica opgericht?

SL Benfica, voluit Sport Lisboa e Benfica, werd opgericht op 28 februari 1904.

Waar speelt SL Benfica hun thuiswedstrijden?

SL Benfica speelt zijn thuiswedstrijden in het Estádio da Luz, ook bekend als het Estádio do Sport Lisboa e Benfica, gelegen in Lissabon, Portugal. De capaciteit van het Estádio da Luz is 64.642 toeschouwers.

Heeft SL Benfica grote prijzen gewonnen?

SL Benfica is een van de meest succesvolle clubs in Portugal en heeft talrijke Primeira Liga-titels, Taça de Portugal (Portugese Beker), en Supertaça Cândido de Oliveira gewonnen. Op Europees niveau hebben ze twee keer de UEFA Champions League/Europacup I gewonnen.

Wie is de huidige manager van SL Benfica?

De huidige manager van SL Benfica is Roger Schmidt

Wie zijn enkele van de meest beroemde spelers die voor SL Benfica hebben gespeeld?

Enkele van de meest beroemde spelers die voor SL Benfica hebben gespeeld, zijn Eusébio, Cosme Damião, Mário Coluna, Rui Costa, en Luisão. Eusébio, in het bijzonder, wordt beschouwd als een van de grootste voetballers aller tijden en is een icoon van de club.