FC Porto

Voetbalreizen FC Porto

Sparenti biedt complete voetbalreizen FC Porto aan. FC Porto speelt haar thuiswedstrijden in het geweldige Estádio do dragao. De havenstad Porto staat vooral bekend om de gelijknamige Port wijnen, die natuurlijk in overvloed te proeven zijn aan de kades van de Douro. Wil jij met collega’s, vrienden of familie een weekendje naar Porto, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan FC Porto. Wij bieden voor alle thuiswedstrijden van FC Porto voetbalreizen aan.

Bekijk nu hieronder snel het aanbod.

FC Porto

Voetbalreizen FC Porto

26 mei 2004 staat bij iedere Porto fan nog in het geheugen gegrift. De Ploeg van trainer Jose Mourinho won die dag de Champions League na een overtuigende overwinning op AS Monaco, met bekende namen als Ricardo Carvalho en Deco. Sindsdien staat Porto ook Europees op de kaart. Daarnaast is de stad Porto een verborgen parel. De vele porthuizen langs de kade van de Douro, het heerlijke eten en de gastvrije Portugezen zorgen voor een aangename sfeer. Voetbalreizen FC Porto zijn momenteel dan ook zeer geliefd.

Bekijk nu hierboven het complete aanbod in voetbalreizen FC Porto.

Voetbalreizen FC Porto op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van FC Porto arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar FC Porto helemaal naar wens samenstellen. Ook derby tegen Benfica behoort tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar FC Porto waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar FC Porto.

Betrouwbare voetbalreizen FC Porto

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar FC Porto. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Primera Liga wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier