Sporting Lissabon

Voetbalreizen Sporting Lissabon

Sparenti biedt complete voetbalreizen Sporting Lissabon aan. Sporting Lissabon speelt haar thuiswedstrijden in het geweldige Estádio José Alvalade. Ze willen zowel voor het kampioenschap als voor Europees succes gaan. Wil jij met collega’s, vrienden of familie een weekendje naar Lissabon, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Sporting Lissabon. Wij bieden voor alle thuiswedstrijden van Sporting Lissabon voetbalreizen aan.

Bekijk nu hieronder snel het aanbod.

Sporting Lissabon

Voetbalreizen Sporting Lissabon

Sporting Lissabon is één van de grootste voetbalclubs ter wereld. Het is ook de club die bij de Nederlandse voetballiefhebbers, en dan met name de AZ aanhangers, nog steeds een pijnlijke herinnering oproept. In Alkmaar ging Sporting in 2005 door naar de finale van de Europa League door een doelpunt in de 120e minuut. De club waar Ronaldo is opgeleid speelt de laatste jaren weer mee om de prijzen in Portugal. Gaat het ze dit jaar lukken om de titel te winnen? Bekijk nu hierboven het complete aanbod in voetbalreizen Sporting Lissabon.

Voetbalreizen Sporting Lissabon op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Sporting Lissabon arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Sporting Lissabon helemaal naar wens samenstellen. Ook de derby tegen Benfica behoort tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Sporting Lissabon waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Sporting Lissabon.

Betrouwbare voetbalreizen Sporting Lissabon

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Sporting Lissabon. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Primera Liga wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier