Celtic

Voetbalreizen Celtic

Sparenti biedt complete voetbalreizen Celtic aan. Celtic speelt haar thuiswedstrijden op het geweldige Celtic Park, dat garant staat voor kippenvel en spektakel. De Schotse grootmacht heeft wellicht in de competitie niet altijd de grootste weerstand, maar de passie waarmee de Schotten hun Celtic aanmoedigen, is ongeëvenaard. Wil jij met collega’s, vrienden of familie een weekendje naar Glasgow, boek dit dan nu tezamen met een wedstrijdbezoek aan Celtic. Bekijk the Bhoys live in actie tijdens een voetbalreis naar Celtic. Wij bieden voor alle thuiswedstrijden van Celtic voetbalreizen aan. Ook voor The Old Firm op Celtic Park hebben we geweldige mogelijkheden

Bekijk nu hieronder snel het aanbod.

 

Celtic

Voetbalreizen Celtic

Celtic en Rangers staan garant voor eeuwige rivaliteit. Momenteel zijn de Rangers nog recordhouder in Schotland met 55 landstitels, maar Celtic hijgt ze in de nek met 53 landstitels. Gaat het Celtic dit jaar lukken om weer verder in te lopen? Voetbalreizen naar Celtic en Glasgow zijn de laatste jaren erg in trek. Vooral The Old Firm tussen Rangers en Celtic is een absolute must see! Wil jij Celtic live in actie zijn? Sparenti maakt Voetbalreizen Celtic voor jullie mogelijk.

Bekijk hierboven ons aanbod

Voetbalreizen Celtic op maat

Sparenti biedt voor de thuiswedstrijden van Celtic arrangementen aan waarbij zowel het hotel als de wedstrijdtickets zijn inbegrepen. Je kunt zelf je voetbalreis naar Celtic helemaal naar wens samenstellen. Ook The Old Firm tegen Rangers behoort tot de mogelijkheden! Willen jullie twee, drie of meerdere overnachtingen? Dit is uiteraard allemaal mogelijk. Sparenti organiseert voetbalreizen naar Celtic waarbij je zelf kunt aangeven wat je wil. Ook met betrekking tot de hotels heeft Sparenti een uitgebreid aanbod. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan voor jullie voetbalreis naar Celtic.

Betrouwbare voetbalreizen Celtic

Sparenti is de meest betrouwbare aanbieder van voetbalreizen naar Celtic. Door directe contacten met de club, hotels en vervoerders zijn we in staat om op ieder moment een passende offerte uit te brengen. Buiten de Schotse Premiership wedstrijden behoren ook mogelijke Europese wedstrijden of bekerwedstrijden tot ons assortiment.

Bekijk het aanbod

The Old Firm

Celtic Park & The Old Firm. Meer is er niet nodig om een voetballiefhebber te overtuigen. Helaas is het door toenemend supportersgeweld steeds moeilijker geworden om fans van de uitspelende club mee te nemen, maar de sfeer blijft ongeëvenaard. Houd er daarnaast rekening mee dat The Old Firm in de meeste gevallen aan het begin van de middag gespeeld wordt, zodat de drooglegging van de binnenstad toch nog enig effect sorteert.

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier