Trainings-
Kamp
Arnhem

Ben jij op zoek naar een trainingskamp in het altijd gezellige Arnhem? Sparenti biedt trainingskampen-op-maat voor elk gezelschap; of je nu met 10, 50 of nog meer personen bent. Wij regelen het allemaal voor je!
Onze uitvalsbasis in Arnhem is een gezellig hostel aan de rand van Het Nationaal Park de Hoge Veluwe en op een steenworp afstand van het bruisende centrum. Het trainingskamp in Arnhem biedt de mogelijkheid tot verschillende outdoor activiteiten op de Hoge Veluwe en omgeving. De trainingsfaciliteiten bevinden zich op slechts 10 minuten rijden.

Arnhem

Trainingskamp Arnhem

Het Trainingskamp basispakket bestaat uit: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension. Het sportarrangement hierbij inbegrepen kan in overleg met ons verder samengesteld/afgestemd worden. Standaard inbegrepen zijn: één training à 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid) of twee trainingen à elk 90 minuten.

Op trainingskamp in het hostel in Arnhem kunnen jullie heerlijk vertoeven in de Engelse pub en tijdens mooie dagen kan je heerlijk chillen op het terras. De vernieuwde ruimtes zorgen voor een laagdrempelige huiskamersfeer en in het restaurant kan je diverse maaltijden bestellen.

 

Dit wil ik

Inclusief sportpakket

Het Trainingskamp is daarnaast ook uit te breiden/ te verkorten met bijvoorbeeld een extra nacht (of  het verblijf van één overnachting). Naast het reguliere sportarrangement dat wij aanbieden kunt u het trainingskamp eventueel uitbreiden met de volgende activiteiten:

    • Mountainbiken
    • Bowlen
    • Tennisen/Squashen
    • Sportquiz

Dit wil ik

Trainingskampen in...

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier