Trainings-
Kamp
Barcelona

Naast voetbalreizen biedt Sparenti ook complete Trainingskampen aan in zowel binnen als buitenland. Sparenti organiseert voor zowel professionele (sport) clubs als amateur (sport) teams complete trainingskampen op maat. Deze trainingskampen kunnen in overleg op maat worden samengesteld op basis van uw wensen, behoeften én budget! Sparenti is al jarenlang een betrouwbare speler in de (sport)reisbranche en heeft het aanbod nu ook uitgebreid met Trainingskampen. Door ons brede netwerk, willen we het voor iedereen mogelijk maken om met zijn of haar sportclub/team een Trainingskamp te kunnen maken.

Plaats hieronder je aanvraag en we komen zo snel mogelijk bij je terug

Barcelona

Trainingskamp Barcelona

Het Trainingskamp basispakket bestaat uit: 4 dagen 3 nachten op basis van half pension. Het sportarrangement hierbij inbegrepen kan in overleg met ons verder samengesteld/afgestemd worden. Standaard inbegrepen zijn: twee trainingen à 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid & in overleg) of drie trainingen à elk 90 minuten.

 

Dit wil ik

Inclusief sportpakket

Het Trainingskamp is daarnaast ook uit te breiden/ te verkorten met bijvoorbeeld een extra nacht (of  het verblijf van één overnachting). Naast het reguliere sportarrangement dat wij aanbieden kunt u het trainingskamp eventueel uitbreiden met de volgende activiteiten:

    • Mountainbiken
    • Padellen
    • Tennisen/Squashen
    • Sportquiz

Dit wil ik

Trainingskampen in...

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier