Trainings-
Kamp
Utrecht

Ben jij op zoek naar een trainingskamp in het altijd gezellige Utrecht? Sparenti biedt trainingskampen-op-maat voor elk gezelschap; of je nu met 10, 50 of nog meer personen bent. Wij regelen het allemaal voor je!
Onze uitvalsbasis in Utrecht is een gezellig hostel in het bruisende centrum van Utrecht. Het trainingskamp in Utrecht biedt de mogelijkheid tot verschillende andere activiteiten te doen in de omgeving. De trainingsfaciliteiten bevinden zich op slechts 10-15 minuten rijden.

Utrecht

Trainingskamp Utrecht

Het Trainingskamp basispakket bestaat uit: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension. Het sportarrangement hierbij inbegrepen kan in overleg met ons verder samengesteld/afgestemd worden. Standaard inbegrepen zijn: één training à 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid) of twee trainingen à elk 90 minuten.

Op trainingskamp in het hostel in Utrecht kunnen jullie heerlijk vertoeven en ben je zo in het centrum. De vernieuwde ruimtes zorgen voor een laagdrempelige huiskamersfeer en in het restaurant kan je diverse maaltijden bestellen.

 

Dit wil ik

Inclusief sportpakket

Het Trainingskamp is daarnaast ook uit te breiden/ te verkorten met bijvoorbeeld een extra nacht (of  het verblijf van één overnachting). Naast het reguliere sportarrangement dat wij aanbieden kunt u het trainingskamp eventueel uitbreiden met de volgende activiteiten:

    • Bowlen
    • Tennisen/Squashen
    • Sportquiz

Dit wil ik

Trainingskampen in...

Ervaringen

Zij gingen je voor

Volg ons ook hier